maanantai 23. huhtikuuta 2012

Suunnittelua muttei mitään valmista...

Olen käyttänyt nyt melko paljon aikaa askartelunurkkauksen suunnitteluun... Lopullista suunnitelmaa ei kuitenkaan ole sillä olen kahden vaihtoehdon välillä. Toinen vaihtoehto olisi ostaa Ikeasta 5x5 tai 4x4 Expedit ja siihen kiinnitettävä pöytä tai sitten kulmapöytä ja lipastoja. Expedit on sellainen jota olen miettinyt jo aikaisemminkin siinä on vain pieni ongelma... Nuorempi koirani "rakastaa" koreja ja askartelu tarvikkeitani ja rakastamisella tarkoitan sitä, että koreja on kiva jyrsiä ja askartelutarvikkeet levitellä pitkin lattiaa... Ja mikäli ostan Expeditin on siinä paljon koreja/laatikoita koiran iloksi =D.

Olen kohdannut myös ongelman leimasinten säilytyksessäni... Säilytän nimittäin kuvaleimasimia valkoisilla kansiosivuilla jotka on nimenomaan leimasinten säilytykseen tarkoitettuja joten ezmountatut leimasimet tarttuvat siihen levyyn. Nyt nettikauppoja selaillessa en kuitenkaan niitä löytänyt, lisäksi en enään muista tuotteen nimeä tai valmistajaa joten on hankala tuotetta haeskella. Joten en pystykkään laittamaan tekstileimasimia samalla tavalla tai olemassa olevien levyjen täytyttyä jatkamaan kyseisellä tavalla säilyttämistä (ellei niitä sitten ilmesty jonnekkin nettikauppaan). Nyt ihmettelen, että miten laitan tekstileimasimeni. Tällä hetkellä kaikki tai lähes kaikki tekstileimasimeni on unmountattuja ja ovat kansiossa ATC-korteille tarkoitetuissa taskuissa. Tämä ei kuitenkaan toimi sillä leimasimet painavat niin paljon, ettei taskut pysy suorassa ja tukevasti kansiossa. Olen miettinyt Tim Holtzin leimasin kansiota, joka olisi todella hieno säilytysratkaisu ja tuunattavissa, hintakin vaan on aika hieno... Tätäkin joutuu pohtimaan ja haeskelemaan se itselle sopiva ratkaisu.

Paljon pohdittavaa siis =D Tänään tieni vie postiin hakemaan tilauksiani, odottelen vain josko se viimeinen tilaus saapuisi tänään postiin ja saisin kaikki kolme haettua samalla kertaa. Sen jälkeen voisi aloittaa tavaroiden uudelleen järjestelyn ja sitten ehkä jopa kuvia. Yksi korttikin on tekeillä ja oikeastaan pelkästään kokoamista vailla, sen voisinkin tänään tehdä ja kuvata.

Aurinkoista maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti